Conditiemeting liften inclusief MJOB

WAT IS DE TECHNISCHE STAAT VAN UW LIFTINSTALLATIE?

Een conditiemeting inclusief MJOB is interessant voor alle woningcorporaties, zorg- en onderwijsinstellingen. Hiermee krijgt u duidelijk inzicht in de werkzaamheden en de kosten voor de komende jaren. Ook voorkomt u onverwachte stilstand en bent u onverwachte kosten voor. Zo krijgt u meer grip op de kosten van uw liften.

Het belang van een MJOB

Een meerjarenonderhoudsbegroting wordt ook wel een meerjarenonderhoudsplan genoemd (MJOP). In dit overzicht staat precies vermeld welke vervangingen wanneer plaatsvinden. U voorkomt hiermee niet alleen directe onverwachte kosten in het onderhoud, maar in veel gevallen ook een kostenbesparing.

Waarom zou je willen betalen voor een conditiemeting met MJOB?

Een conditiemeting met MJOB is een investering die zich terugverdient. Door het opvolgen van onze MJOB wordt uw lift betrouwbaarder. Het is ook de check of u van uw liftbedrijf krijgt wat u heeft afgesproken.

Met de conditiemeting door één van onze ervaren inspecteurs krijgt u een onafhankelijk, objectief en deskundig oordeel over uw liftinstallatie.

Wat houdt onze conditiemeting in?

Een goede conditiemeting inclusief MJOB wordt niet opgesteld achter een bureau. Wij bezoeken daadwerkelijk uw liftinstallatie en beoordelen de staat van alle componenten en inventariseren administratieve en norm-technische zaken. Dit leggen vast in een MJOB inclusief een digitaal rapport met foto’s.

Grip op toekomstig liftonderhoud

Met het MJOB creëren wij grip op uw toekomstig liftonderhoud.

Wilt u geen onnodige kosten? Kies dan voor een conditiemeting van Liftintermediair. Bron Liftintermediar.

Dit bericht is geplaatst in Groot onderhoud, MJOB, MJOP, Veiligheid. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.