Het bestuur

Het doel van het bestuur is om alle VvE zaken aan te sturen en het begeleiden van processen voor een goede organisatie van de vereniging. Bestaand uit  administratief-,  technisch-  en financieel beheer en afwikkeling van zaken. Dit alles met goedkeuring van de vergadering, welke mandaat geven voor het uitvoeren van goedgekeurd beleid.

Dit houdt niet in dat het bestuur overal alleen voor staat. Voor de administratie en technische zaken werken we met  externe bureaus dit ter ondersteuning van het bestuur en haar leden.

Het bestuur kan een beroep doen op haar leden, om zaken te onderzoeken, helpen bij de uitwerken van ideeën, welk dan ter goedkeuring worden aangeboden aan de leden op de algemene ledenvergadering.

Zo maken we gebruik van de expertise onder onze leden.

Vrijwilligers maken de vereniging.

De vrijwilligersgroep bestaat uit een aantal dames en heren onder de naam  “Het oog wil ook wat”, vrijwilligers voor de tuin en aankleding entree.  En verder kunnen we een beroep doen op enkele leden die helpen met hand en spandiensten t.b.v. De Vereniging van Eigenaren.

Ledenvergadering.

Op de ledenvergadering doet het bestuur voorstellen welke door de leden al of niet worden goedgekeurd en stelt de vergadering de nodige financiële middelen ter beschikking voor uitvoering.

Bestuur

Het bestuur bestaat uit minimaal 5 leden.

VoorzitterMevr. A. van Can Geraerds (Albertine)
SecretarisHr. J.M. Foesenek (Jan) 
PenningmeesterHr. J. Bartels (Jac)
Bestuurslid welzijnMevr. A. Verdonk Buijs (Addy)
WebmasterHr. W. Bles (Wijnand) 
Disclaimer
Ondanks alle zorg die besteed is aan de samenstelling van deze website kan de Vereniging van Eigenaren Roosenhof1 geen aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die het gevolg is van enige onvolkomenheid of fout in de inhoud van deze website.          
Aan deze website kunnen ook geen rechten worden ontleend.
De informatie op deze site wordt met de grootste zorgvuldigheid samengesteld onder verantwoordelijkheid van het bestuur van de  Vereniging van Eigenaren Roosenhof1.
Alle rechten zijn voorbehouden aan de VvE Roosenhof1.

2 reacties op Het bestuur

 1. Goedendag,
  Mijn vrouw en ik zijn op zoek naar een appartement in het centrum van Roosendaal. Op dit moment wonen wij ook in de binnenstad van Roosendaal.Gezien onze leeftijd is onze grootste wens om gelijkvloers te gaan wonen. Residence Roosenhof lijkt ons een ideale woonomgeving. Graag kom ik met u in contact. Hopelijk kunt u ons adviseren.
  U kunt ons bereiken op nummer 0654936770

  • Webmaster schreef:

   Beste Lia en Jac,

   Helaas er staat niets te koop en als er wat komt is het vaak al weg voor het officieel op de markt komt.
   Sommige die ook de wens hebben hier te komen wonen huren eerst en leggen zo contacten met eigenaren die willen verkopen.

   Webmaster

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *